Trupurile neînsufleţite ale celor 9 români decedaţi în carnagiul din Ungaria au ajuns acasă. Lacrimi şi durere, sute de oameni îşi plâng morţii

Sute de oameni nu au dormit toată noaptea, aşteptând sicriele cu cei dragi. Ministerul Afacerilor Externe a suportat toate costurile legate de repatrierea trupurilor neînsufleţite din Fondul special de urgenţă aflat la dispoziţia ministerului, scriu cei de la observator.tv

Cei şaisprezece copii din comunele mureşene Mica şi Bălăuşeri care şi-au pierdut părinţii în urma accidentului de microbuz produs marţi în Ungaria şi soldat cu nouă morţi, urmează să fie evaluaţi de către reprezentanţi ai Direcţiei pentru Protecţia Copilului.

Deoarece unele dintre familiile greu încercate au probleme financiare, primarii celor două comune s-au angajat să găsească resurse pentru a sprijini familiile victimelor.

Accidentul a avut loc pe drumul naţional 4 din Ungaria, la aproximativ 60 de kilometri de Budapesta, pe sensul de deplasare spre România, unde microbuzul în care se aflau nouă români s-ar fi angajat cu viteză excesivă într-o depăşire şi s-a ciocnit cu un camion care se deplasa pe contrasens.

Şoferul microbuzului în care au murit 9 români, în Ungaria, Petru, era live pe facebook în momentul accidentului. Imaginile cu impactul care a dus la carnagiu sunt ultimele cu el în viaţă.

loading...

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observator.tv