O bombă din al Doilea Război Mondial a explodat în Bacău! Un tânăr de 27 de ani a murit, iar alţi doi muncitori au suferit răni grave

Deflagraţia s-a produs ieri, la o exploatare forestieră din Ciobănuş, județul Bacău, unde trei persoane au fost rănite grav. Din primele cercetări s-a descoperit că o bombă din al Doilea Război Mondial a explodat, după ce un muncitor ar fi lovit cu un ciocan proiectilul, scriu cei de la observator.tv

În acel moment, la faţa locului se aflau zece muncitori. Explozia puternică a dus la moartea lui Ionuț Agrivaloaie de 27 de ani şi la rănirea gravă a altor doi muncitori forestieri.

Astfel, Costel Ostir și Daniel Marius Sarmache, au suferit răni grave. Primul are ambele mâini amputate, în timp ce al doilea a suferit o plagă la nivelul arterei femurale.

”Un element de muniţie a explodat, iar în urma deflagraţiei un bărbat de 27 de ani a murit. Alţi doi sunt grav răniţi. Prima victimă are amputaţie de mână stângă şi multiple plăgi provocate de schije, iar cea de-a doua are plagă la nivelul arterei femurale şi la nivelul organelor genitale”, a declarat Andrei Grecu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bacău.

La fața locului a fost trimis un elicopter SMURD, pentru a prelua răniții.

loading...

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observator.tv