ATENŢIE! Un grup de români care se întorceau din străinătate, au fost tâlhăriţi într-o benzinărie din Slovenia. Șoferii sunt mână în mână cu hoții.

Incidentul nefericit s-a întâmplat cu doar câteva zile în urmă, atunci când un grup de români din Franţa se întorcea în ţară, călătorind cu autocarul unei firme de prestigiu din România.

Conform spuselor unui călător din grupul de români care se întorcea din Franța cu autocarul, şoferul a intrat în mod intenţionat într-o benzinărie din Slovenia, acolo unde au năvălit peste ei mai mulți tâlhari care le-au luat bani și bunuri.

“S-au urcat tâlharii în autocar, de faţă cu şoferii, şi le-au luat banii la două persoane cu japca. De reţinut. În autocar. Şoferii au zic că trebuie să băgăm motorină acolo şi culmea nu au băgat nimic. Au fost mână în mână. Au sărit călătorii cu gura să pornească autocarul. Partea mai amuzantă e că dau şi rest. La unul i-a luat 900 de euro şi i-a dat înapoi 100 de euro, iar altuia i-au luat 1000 de euro şi i-au dat înapoi 200 de euro”, a scris unul dintre români pe Facebook.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul 3dots.ro

loading...