De râsul CURCILOR! UNGARIA face o AUTOSTRADĂ până în România cu bani de la UE, pe care autorităţile de la noi au ÎNCEPUT-O acum 15 ANI

Încep această relatare prin a mă minuna şi a mă întreba: de ce ei pot şi noi nu? Sunt ei mai deştepţi ca noi, sau la ei se fură mai puţin? Caut prin meandrele gândirii mele de OM normal la MINTE şi CREIER şi îmi dau seama că ceva “acolo” nu merge BINE în ROMÂNIA…

Oi fi eu de vină, om avea noi vre-o vină, sau este “rahatul” prea măreţ şi nu mai vedem că ne-a acoperit MINTEA şi GÂNDIREA!

Mă mândream acum 15 ani de zile, că o să circulăm în stil “european” şi am rămas cu mândria, că realizarea a ajuns pe ultimul loc al celor care s-au tot lăudat.

Iată că ungurii ne dau “clasă” şi bine fac, poate aşa or să se trezească şi ai noştri “parlamentari” să mişte ceva de folos, nu numai să fure ca în codru!

Ungaria a obţinut bani europeni pentru finalizarea ultimului tronson al autostrazii care ajunge la graniţa României, la Borş.  Anunţul a fost făcut de comisarul european Corina Creţu, iar presa maghiară scrie că finanţarea este de 265 de milioane de euro.

loading...

Drumul ar trebui să continue, în ţara noastră, cu Autostrada Transilvania, ale cărei lucrări au început în 2003 şi pentru care încă nu există vreun termen de finalizare a întregului traseu. Şantierul pentru tronsonul Suplacu de Barcău – Borş este închis de mai mult de un an şi jumătate, după ce contractul a fost reziliat. Din cei 600 de kilometri, cât ar trebui să aibă A3, între Borş şi Bucureşti, mai puţin de 100 sunt deschişi circulaţiei.

Sursă FOTO. Sursă VIDEO: digi24.ro  Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul digi24.ro