Tragedie pe autostrada spre Lugoj. Un tânăr de 33 de ani, tată a doi copii, s-a SINUCIS aruncându-se în gol de pe un pod

O tragedie fără margini s-a întâmplat noaptea trecută, în Timiş, pe autostrada spre Lugoj. Este vorba despre Marius Florin Bublea de 33 de ani, care a hotărât să-şi pună capăt zilelor, aruncându-se în cap de la o distanţă de şase metri, de pe pod, pe autostrada spre Lugoj, scriu cei de la observator.tv

Acesta a căzut pe asfalt, pe banda de viteză a drumului şi a fost văzut de un martor care a sunat imediat la 112.

Alertaţi, poliţiştii şi echipele de urgenţă au venit la locul tragediei. Au găsit cadavrul tânărului pe asfalt. Pe pod, zăceau abandonate câteva sticle şi încălţările care au aparţinut bărbatului.

Tânărul era originar din Timişoara. Soţia tânărului i-a spus anchetatorilor că, înainte de a muri, tânărul a sunat-o. I-a spus la telefon că o iubeşte pe ea, dar şi pe cei doi copii şi a anunţat-o că îşi va pune capăt zilelor. Femeia susţine însă că nu l-a crezut.

loading...

Soţia lui Marius Florin Bublea, timişoreanul de 33 de ani care s-a sinucis, noaptea trecută, aruncându-se de pe pod, pe autostrada spre Lugoj, a transmis pe Facebook un mesaj sfâşietor.

“Dumnezeu să te ierte! O să ne lipseşti! Te iubim tati”, a scris Nela M. pe reţeaua de socializare.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observator.tv