Accident TERIFIANT – Un tânăr de 24 de ani a MURIT după ce s-a IZBIT cu maşina de o pasarelă – VIDEO

Imaginea accidentului este una terifiantă şi cu greu suportabilă de ochiul uman. Maşina implicată în teribilul accident este distrusă în totalitate, iar despre şofer, se poate spune că nu avea nicio şansă de supravieţuire.

Accident a avut loc ieri, în satul Piscani, din apropiere de Mioveni, județul Argeș. La fața locului au intervenit pompierii, un echipa SMURD și o ambulanță, scriu cei de la observator.tv

Tânărul şofer se numeşte Cristi Calaman şi este victima accidentului teribil care s-a petrecut, luni, pe breteaua de legătură între DN73 E și Uzina Dacia, în comuna argeșeană Dârmănești.

În urma accidentului, tânărul de 24 de ani a rămas încarcerat. După descarcerare, acesta a fost predat în coma echipajului SAJ Arges, însă în ciuda eforturilor medicilor acesta a murit la spital.

La doar câteva ore de la producerea accidentului, au apărut noi dezvăluiri cutremurătoare.

loading...

Potrivit sursata.ro, rudele tânărului de 24 de ani care a murit în accident susțin că este vorba despre o sinucidere.

Este vehiculată ideea că, tânărul Cristian Calaman, ar fi apăsat pe accelerație în mod voit și s-a izbit de glisiera montată pe pasarela către Uzina Dacia.

Cristian Calaman și-a sunat un prieten cu câteva minute înainte de tragedie și i-a povestit ce urma să facă. Apoi, a închis telefonul.

Prietenul lui l-a sunat din nou, dar nu a mai răspuns nimeni.

Sursă VIDEO: Obiectiv Argesean Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observator.tv