O nouă CRIMĂ şochează România! O tânără mămică din Arad, în vârstă de numai 16 ani, a fost ucisă cu sânge rece chiar de tatăl copilului ei

Lumea este parcă cu “fundul în sus”! Crime şi fapte incredibil de violente se înmulţesc pe zi ce trece. Tot mai mulţi tineri recurg la gesturi ce ajung să curme vieţi într-o clipă, fără să aibă nici cel mai mic regret. O faptă de o cruzime inimaginabilă s-a întâmplat acum câteva zile în Arad. O tânără mămică din Arad, în vârstă de numai 16 ani, a fost ucisă cu sânge rece chiar de tatăl copilului ei, un tânăr cu trei ani mai mare!

Tânărul Isac Negru, în vârstă de 19 ani, i-a aplicat iubitei sale și, totodată, mamei copilui lui, nu mai puțin de patru lovituri de cuțit în zona gâtului, scriu ce de la jurnaldinromania.ro

Chemate de urgenţă la faţa locului, cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru mămica de doar 16 ani! Loviturile în gât au fost mult prea adânci pentru a-i mai putea salva viața, mai ales că a pierdut o mare cantitate de sânge.

Cu toate că, criminalul a fugit de la locul crimei, oamenii legii au reusit în scurt timp să îl prindă.

Tânăra mamă părea îndrăgostită de criminal, și nu își ascundea dragostea pe care o simtea pentru cei care avea să îi aducă sfârșitul! În acest sens stă dovadă și ultima ei postare de pe Facebook: „Regele are o singură regină și restul sunt doar niște sclave”.

Care ar fi presupusul motiv al crimei?

Un martor a declarat pentru presa locală că nu știe „ce i-a bagat diavolul în cap” pentru că „ținea la ea, ținea la copil”. Vecinii celor doi spun însă că individul “era agresiv”. Cei doi tineri locuiau împreună, iar adesea s-ar fi certat pentru că el ar fi fost gelos!

Acum, bebelușul tinerei, de doar 8 luni, va crește fără mamă! Dumnezeu să o ierte şi să o odihnească în pace!

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul jurnaldinromania.ro

loading...

2 Trackbacks & Pingbacks

  1. TERIFIANT! Amalia Voican, românca de 21 de ani dispărută în Italia a fost găsită fără viaţă. Corpul acesteia era mâncat de animale - Ştiri de Actualitate!
  2. TERIFIANT! Amalia Voican, românca de 21 de ani dispărută în Italia a fost găsită fără viaţă. Corpul acesteia era mâncat de animale – Reporter Romania

Comments are closed.