Ministrul de Interne, Matteo Salvini, a avertizat: “Vremurile bune pentru imigranții ilegali s-au terminat – pregătiți-vă să faceți bagajele”.

Noul ministru de Interne din Italia anunță măsuri drastice împotriva imigranților din peninsulă. „Este timpul să vă faceți bagajele”, a transmis Matteo Salvini în ziua în care a participat la ceremoniile organizate cu ocazia Zilei Republicii, scrie Daily Mail.

Ministrul de Interne din guvernul condus de Giuseppe Conte, a anunțat la o zi după depunerea jurământului de noul executiv că ”drumul liber al imigranților prin Italia se termină aici” și promite măsuri drastice precum deportări în masă, scriu cei de la lumealibera.com citând libertatea.ro

Migranții care trăiesc în Italia au fost sfătuiți să înceapă să-și facă bagajele pentru a pleca din țară deoarece noii lideri populiști din țară își vor ține promisiunea de a-i alunga din peninsulă.

La un miting din nordul Italiei, noul ministru de Interne și liderul Ligii dreptății, Matteo Salvini, a avertizat: “Vremurile bune pentru imigranții ilegali s-au terminat – pregătiți-vă să faceți bagajele”.

Sâmbătă, Salvini i s-a alăturat premierului Giuseppe Conte și celorlalți membri ai noului guvern pentru a participa la parada organizată cu ocazia Zilei Republicii de la Roma.

Mândria națională este o caracteristică a fiecărei Zile a Republicii, dar anul acesta a avut o semnificație deosebită, după ce vineri s-a pus capăt unei perioade de trei luni de turbulențe politice și financiare prin instituirea unui nou guvern condus de Giuseppe Conte.

loading...

Totuși, înclinațiile populiste și eurosceptice ale noului executiv de la Roma au alarmat Europa, iar noul lider populist al Italiei nu s-a dezis nici în timpul celebrărilor de sâmbătă promițând creare de locuri de muncă și expulzarea imigranților.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul umealibera.com