VIDEO – 21 de ani, studentă şi fotomodel! Cu 40 de ani mai tânără, noua iubită a lui Irinel Columbeanu este foarte fericită, în ciuda diferenţei de vârstă

Cine se gândea mai până ieri, că Irinel Columbeanu se va mai îndrăgosti de cineva. Cunoscutul om de afaceri, nu se dezminte când vine vorbe de “tinerele prospături”. Cu toţii ştiam, că lui Irinel îi plac în special fetele de până la 25 de ani, ceea ce nu e nimic rău în asta.

Nu se sperie nimeni de tinereţe, din contra, majoritatea celor cu vârste mai înaintate se bucură, deoarece, iubitele de lângă ei îi fac sa întinerească vizibil. Nu mai are rost să mă întreb dacă Irinel Columbeanu mai are “punga” groasă, sau a mai slăbit de la ultimul divorţ? Important este că omul este fericit, iubeşte, are grijă de afacerile lui şi bineînţeles, de fetiţa lui, care cu siguranţă este lumina ochilor lui.

Oana Cojocaru are 21 de ani este frumoasa foc, studenta si fotomodel. Cu toate ca intre cei doi sunt 40 de ani diferenta, relatia din exterior pare sa mearga bine. Totusi, intr-un interviu oferit emisiunii Agentia Vip de la Antena Stars, Domnul Columbeanu a fost destul de retinut in afirmatii cand a fost intrebat cum il completează Oana.

Asta e ceva care tine de noi si nu se poate explica cred si nici nu ar fi bine. Uite, acum, noi,  de exemplu, ma rog, nu mai intru in amanunte… dar, nu se vede ce facem noi pe la spate. Nu vreau sa spun… Asa a vrut soarta. Cred ca fiecare are ce merita, oricum… Nu e frumos sa vorbim despre noi. – a spus Irinel Columbeanu, scriu cei de la dozadestiri.ro

Criticat de unii ca intre el si partenera sa exista o diferenta mult prea mare de varsta, Irinel Columbeanu a facut o marturisire publica si a recunoscut, in cadrul unui interviu, ca el se simte atras doar de femeile foarte tinere, care au maximum 25 de ani. O sa vedem ce se va intampla cu Oana dupa ce implineste varsta specificata.

Sursa VIDEO: Emanuel Zainea Sursa FOTO. Cititi mai multe informatii interesante pe portalul dozadestiri.ro

 

loading...