Cum sa castigi la LOTO! S-a aflat SECRETUL, exista 9 trucuri ULUITOARE pe care merita sa le incerci!

Majoritatea celor care joaca la LOTO, spera ca intr-o zi, NOROCUL sa ajunga si la ei. Datorita dorintei de castig, foarte multi dintre noi, calculam probabilitatea ca unele numere jucate sa fie extrase si sa ne faca castigatori. In acest fel, exista persoane care de-a lungul timpului au castigat la LOTO de mai multe ori, folosind diverse metode de calcul al numerelor.

Un barbat din Orlando, Florida, care a castigat pana acum de 7 ori la loterie premiul cel mare, impartaseste cateva din secretele sale pentru a nimeri numerele castigatoare, scriu cei de la aktualnews.ro

Richard Lustig a castigat pana acum de sapte ori premiul cel mare si sustine hotarat ca “norocul n-are nimic de-a face cu asta”.

Iată 9 sfaturi demne de urmat, dacă doriți să vă creșteți șansele de a câțtiga la loto!

1 – Cumpără mai multe bilete

loading...

Este regula de aur pe care o urmează cei care câștigă frecvent la loterie, și, deși nu iau sume mari, faptul că își achiziționează la multe lozuri nu face altceva decât să le crească semnificativ șansele. Este pur și simplu o chestiune legată de probabilitate. Deși, faptul că plătești pentru atât de multe bilete, pe o perioadă îndelungată, presupune un profit mai mic, totuși nu te lăsa descurajată de astfel de gânduri. Dacă asta presupune să joci la loterie, de ce să te împiedici tocmai de regula de aur, aceea de a cumpăra biletele.

2 – Intră în ”sindicatul” jucătorilor la loto

Te poți înscrie într-un grup care nu are alt scop de funcționare decât… câștigul la loto. Dacă te alături unui astfel de grup, vei juca mai multe numere și bilete, iar potențialul de câștig este mai mare. Desigur, va trebui să împarți banii cu un număr mai mare de persoane, dar, dacă suma este semnificativă, chiar nu ai de ce să te plângi.

3 – Nu alege numere consecutive

Conform studiilor, sunt șanse mici să fie extrase numere care să se succeadă. Desigur, totul ține de noroc, așa că mai bine gândește-te la numere cât mai diferite, ca îți crești posibilitatea de câștig. Dacă totuși ai un sentiment bun în legătură cu numerele consecutive, cel mai bine ar fi să nu alegi mai mult de două.

4 – Nu alege numere din aceeași categorie

Cu cât mai variat, cu atât mai bine pentru norocul tău. Așadar, nu alege numere din aceleași intervale. Probabilitatea să câștigi în astfel de condiții este destul de mică, apreciază experții.

5 – Nu pune ca numere date de naștere

Majoritatea oamenilor care joacă la loterie pun pe bilete datele de naștere ale lor. Asta îneamnă mult mai multe numere cuprinse până la 31. Asta nu înseamnă că nu poți câștiga la loto, însă există posibilitatea să împarți câștigul cu mult mai mulți oameni.

6 – Cerceteaza daca numerele tale au mai castigat vreodata.

7 – Alege-ti 10 seturi de numere norocoase si foloseste-le de cate ori cumperi bilete.

8 – …sau joaca numere peste 31. Nu iti vor creste propriu-zis sansele sa castigi, dar, daca se intampla, e posibil sa castigi o suma mai mare. De ce? Raspunsul se afla in punctul 5: oamenii joaca de obicei numere care au o semnificatie pentru ei (zile de nastere, aniversari etc.). Aceasta inseamna ca alegerile predominante sunt numerele pana la ultima zi a lunii, 31.

9 – In final, daca nimic din toate acestea nu functioneaza, inseamna ca nu ai pic de noroc si trebuie sa te duci la munca !

Sursa FOTO. Cititi mai multe informatii interesante pe portalul aktualnews.ro