ULTIMA ORA! Pensiile se vor MAJORA, deoarece noua lege va schimba modul de calcul al pensiilor. Cati bani urmeaza sa primeasca pensionarii…

Nu trece o saptamana, fara sa se vorbeasca despre noua lege a pensiilor. Cei care vin la emisiunile televizate si care cunosc foarte bine ce modificari se vor face, mai scapa fara voia lor, “crampeie” din noile modificari ce vor imbunatati substantial, viata pensionarilor romani.

Astfel, Guvernul pregateste un nou mod de calcul al pensiilor care va avea un impact major asupra sumei pe care o va primi fiecare pensionar in parte.

Astfel, executivul intentioneaza sa reduca stagiul complet de cotizare la 25 de ani, ceea ce va duce la o crestere substantiala a pensiilor.

Potrivit Doinei Parcalabu, fosta sefa a Casei de Pensii, pensiile barbatilor cu stagiu de 35 de ani vor creste cu 40%, iar pensiile femeilor care au in prezent un stagiu de 30 de ani si 10 luni vor creste cu 24%.

In prezent stagiul complet de cotizare stabilit prin lege este de 35 de ani la barbati, respectiv de 30 de ani si 10 luni la femei.

Sursa FOTO. Cititi mai multe informatii interesante pe portalul kanald.ro

loading...