VIDEO ŞOCANT! Eleva unui liceu cu deficienţe de auz a fost bătută şi ameninţată cu moartea de către îngrijitoarea care trebuia să aibă grijă de ea

Doream să încep acest articol cu “No Comment”, numai ca nu pot sa rămân indiferent la ceea ce se vede pe filmare. Imaginile sunt de-a dreptul şocante. Eleva de la Liceul pentru Deficienţi de Auz din Cluj-Napoca a fost lovită repetat cu pumnul în faţă, potrivit imaginilor filmate de colegii fetei si postate pe internet.

Conducerea liceului spune că va declanşa o anchetă, urmând să analizeze imaginile şi că, din primele discuţii cu îngrijitoarea, aceasta ar fi încercat să “potolească” două eleve care erau agitate şi nu a mai putut controla situaţia, scriu cei de la observator.tv

Potrivit imaginilor postate pe Internet, se poate observa cum o elevă, înghesuită într-un colţ, lângă o balustradă, este lovită repetat cu pumnul în faţă şi trasă de păr de către o angajată a centrului, în timp ce fata ţipă. fiind auzite şi ţipetele altor copii. În cele din urmă, intervine o altă angajată, care o ia pe fată şi o trimite la dormitor, în timp ce femeia care o lovise îi strigă: “O să te omor!”.

Conform spuselor Directoarei Liceului pentru Deficienţi de Auz, Zoe Piontchevici, incidentul a avut loc duminică seară, când a fost anunţată, iar când a venit era linişte. Ea mai afirmă că va fi declanşată o anchetă, urmând să fie analizate imaginile, precizând că angajata care a lovit-o pe eleva de clasa a VII-a nu este pedagog, fiind îngrijitoarea care îi supraveghea pe copii pe timpul nopţii.

“Am deschis o anchetă, urmărim camerele noastre şi putem analiza ce s-a întâmplat. Am înţeles că două fetiţe s-au certat şi doamna supraveghetoare a vrut să le despartă, să le potolească (…) Supraveghetoarea riscă ce e mai grav (…) A spus că nu a mai putut controla, că ea nu a vrut decât să despartă copiii, care erau agitaţi”, a declarat, luni dimineaţă, pentru Digi 24, Directoarea Liceului pentru Deficienţi de Auz din Cluj-Napoca, fără a preciza ce sancţiona riscă angajata.

Sursa VIDEO: Ziar DeCluj  Cititi mai multe informatii interesante pe portalul observator.tv

loading...