O adolescentă româncă din Germania a fost înjunghiată mortal de un bărbat, de origine turcă

O adolescentă româncă a fost ucisă într-un parc din Viersen, Germania. Tânăra de 15 ani a fost înjunghiată mortal de un bărbat de origine turcă. Potrivit postului Deutsche Welle, citat de Agerpres.ro, agresorul avea 25 de ani şi s-a predat la Poliție după comiterea faptei.

Acesta era căutat, după ce a evitat un control al Poliției. El s-a predat ulterior, în seara zilei de luni. Potrivit anchetatorilor germani, suspectul era cunoscut autorităților care investighează, iar acum se face cercetări dacă există vreo legătură între suspect și victimă, scriu cei de la publika.md

Iuliana, adolescenta de 15 ani din România, a fost transportată la spital, după ce a fost înjunghiată. Din păcate, fata s-a stins în ambulanță din cauza rănilor suferite.

Înainte de a se prăbuși la pământ, adolescenta ar fi cerut ajutorul persoanelor fără adăpost din parc cărora le-ar fi spus “Mor, mor”. Martorii care au asistat la scena înfiorătoare au alertat Poliția.

“Ceea ce s-a întâmplat astăzi în Viersen este şocant. Sunt profund afectat de faptul că o tânără a fost atacată mortal într-un parc public”, a declarat ministrul de Interne al landului Renania de Nord-Westfalia, Herbert Reulsaid, conform sursei citate.

Parcul în care a avut loc crima este considerat de localnici o zonă sigură și bine îngrijită, notează publicația germană Bild. Potrivit martorilor, zona în care a fost găsit trupul Iulianei ar fi frecventată de persoane fără adăpost care consumă alcool.

Cititi mai multe informaţii interesante pe portalul publika.md

loading...