Două camionete s-au izbit violent pe autostrada Sibiu – Orăştie. Un om a murit, două persoane sunt încarcerate și trei rănite

Incredibilul s-a întâmplat astăzi pe Autostrada Sibiu – Orăştie, în dreptul localităţii Aciliu, pe sensul către Sibiu. Accidentul auto s-a produs între două autoutilitare care s-au izbit violent pe autostradă, iar în urma neatenţiei, au rezultat șase victime, scriu cei de la observator.tv

”Posibil pe fondul neatenţiei în conducere, şoferul unei autoutilitare a intrat în coliziune cu altă autoutilitară oprită pe banda de urgenţă”, au anunţat poliţiştii.

În urma impactului, trei persoane au rămas încarcerate şi au fost scoase de către echipajele de pompieri. Una dintre victime a decedat, celelalte două fiind inconştiente.

Echipajele medicale sosite la faţa locului au constatat că trei persoane au fost rănite.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu au anunţat că pentru salvarea victimelor a fost solicitat elicopterul SMURD.

loading...

Toate victimele sunt adulţi, fiind vorba despre şase bărbaţi.

Traficul în zona accidentului a fost complet blocat, Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Braşov a anunţat că circulaţia a fost deviată pe celălalt sens de mers, de la Cunţa (judeţul Alba).

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observator.tv