DEZVĂLUIRE INCENDIARĂ! Ce va face Benone Sinulescu cu AVEREA lui FABULOASĂ, după ce el nu va mai fi printre pământeni …

Se spune că încurcate sunt căile Domnului. La “Nea Beni”, nu se întâmplă acest lucru, ci mai degrabă se discută într-o bună armonie de familie şi totul se rezolvă pe cale amiabilă … Benone Sinulescu a acordat un interviu în care a vorbit despre soția lui, dar și despre cui i-ar putea lăsa averea după ce el nu va mai fi, scriu cei de la a1.ro

„Nu s-a putut (să aibă copii, n.r.). Nu am de gând să mor”, a spus artistul, care apoi, întrebat în cadrul interviului acordat pentru Antena Stars cui îi va lăsa averea, a precizat că are un nepot, dar „să vedem”.

„Eu aș dori să trăiesc mai mult, să am un răsfăț, să mă bucur de ce avem pe lângă noi”, a mai spus el.

Despre soția lui, Benone Sinulescu a spus că este „tipicară în sensul bun” și „o gospodină ideală, excepțională”, pe care o iubește.

„Nu avem probleme. Ne simțim bine, punem la cale foarte multe lucruri care trebuiesc rezolvate”, a spus el.

loading...

Pentru a evita orice scandal pentru avere după moartea lui, interpretul de muzică populară şi-a făcut din timp testamentul. Interpretul de muzică populară a scris negru pe alb că îi lasă toată averea soţiei. Nepoţii vor pune, în cele din urmă, mâna pe banii lui Benone Sinulescu când şi partenera lui de viaţă va trece în eternitate.

Ideea testamentului i-a venit artistului după disputa pentru moştenire dintre fiii lui Ion Dolănescu, scrie www.ziarulring.ro.

Eu şi soţia mea avem reciprocitate… Dacă mor eu, totul îi rămâne ei… Şi drepturile de autor, casele din Bucureşti, Buzău şi de lângă Arad, banii, toată averea noastră. Şi invers… Doar că soţia mea, fiind inginer chimist, nu are drepturi de autor.

În acest sens, am făcut deja testamentul la notariat. Am preferat să fie ceva gândit din vreme. Drepturile de autor nu le vom lăsa de izbelişte. După ce niciunul dintre noi nu va mai trăi, avem nepoţi. Şi eu, şi nevastă-mea avem familii mari“, a declarat Benone Sinulescu pentru “Ring”.

Până la deschiderea testamentului, agenda lui Benone e plină de evenimente în toată lumea.

Sursă VIDEO: Benone Sinulescu  Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul a1.ro