Când nu mai ai SPERANŢE mari de la VIAŢĂ, o simplă iluzie te poate SALVA – câteva rânduri ce îţi pot schimba modul de GÂNDIRE!

Uneori, viața poate fi foarte grea și este ușor să gândeşti negativ. Cu toate acestea, cei care gândesc pozitiv vor vedea cu adevărat modul în care ar trebui să privim viața și toate minunile sale. Citiți povestea de mai jos și schimbaţi-vă gândirea despre viață!

Doi bărbați sunt grav bolnavi și sunt în aceeași cameră de spital.

Timp de o oră, în fiecare zi, asistentele îl lăsau pe un om mai aproape de fereastra camerei pentru a ajuta la drenarea fluidului din plămâni. Celălalt bărbat din camera stătea tot timpul în spate lui. După cum vă puteți imagina, oamenii au vorbit ore în șir. Ei au vorbit despre familiile lor, casele, viața lor din armată și pe unde au călătorit.

Și, în fiecare zi, bărbatul care stătea departe de fereastră tânjea după ceasul când colegul său de cameră va putea să stea ridicat și să descrie detaliile lumii din afara camerei lor.

El ii va vorbi despre copiii care se joacă, despre animale care mâncau pașnic și despre familiile fericite care se joacă în apă. Din păcate, după câteva luni, a sosit ziua când omul cel mai apropiat de fereastră a murit în somn.

loading...

După ce corpul său a fost îndepărtat din cameră și după ce a trecut ceva timp, celălalt bărbat a întrebat dacă el ar putea lua patul de fereastră. Asistente medicale au fost de acord şi au făcut schimbarea.

Odată ce au dispărut, bărbatul s-a ridicat ca sa vadă lumea din afara sălii de spital, lumea a cărei descriere i-a adus atât de mult confort. Spre disperarea lui, el a constatat că, de fapt, fereastra era un perete.

Supărat, omul a chemat asistenta şi i-a cerut să-i explice situația. “De ce ar minți?”, a zis asistenta. După ce sa gândit un moment, asistenta s-a uitat la el și i-a zis: “Poate că a vrut doar să te încurajeze.”

Acest lucru ar trebui să fie o lecție pentru noi toți că, indiferent de situația noastră, putem face un bine extraordinar pentru cei din jurul nostru privind partea buna a fiecărei situații.

Chiar și atunci când ne confruntăm cu ceea ce pare a fi un zid de cărămida impenetrabil, putem aduce atât de multă fericire și bucurie celor din jurul nostru, dacă vom găsi modalități pozitive de a privi lumea.

Articolul este preluat INTEGRAL de pe portalurile: elenacondurache.press şi danandronic.com