Italia: O adolescentă româncă a fost violată timp de 7 ani de către tatăl ei vitreg, acum în vârstă de 44 de ani.

Un caz cutremurător a ieşit la iveală acum câteva zile în Italia, după ce o adolescentă româncă de 15 ani, a povestit totul colegilor de şcoală şi profesoarei. Este vorba despre faptul că, tatăl vitreg al adolescentei o supunea pe aceasta în repetate rânduri, la violențe sexuale, încă de când fata avea doar 8 ani.

Violențele aveau loc la Matera, în Basilicata, unde victima locuia împreună cu mama și cu tatăl vitreg. Fata, violată timp de 7 ani de zile, a găsit acum curajul să îl denunțe pe agresor.

Bărbatul, care se afla în prezent într-un spital din Milano unde era internat pentru unele probleme de sănătate, a fost arestat vineri dimineață în baza acuzațiilor de abuz sexual și violență în dauna fiicei concubinei sale. Totul ar fi început acum șapte ani, când fata avea doar opt anișori, scriu cei de la rotalianul.com citând publicaţia Milano Today.

Conform cercetărilor efectuate de către carabinierii din Matera, victima ar fi fost forțată să întrețină relații sexuale cu partenerul mamei sale.

Violatorul profita din plin de absențele lungi ale mamei care era plecată la muncă, şi a început să o hărțuiască pe fetiță, forțând-o să asiste la scene în care se masturba în fața ei. Apoi, după cum au declarat anchetatorii, ar fi forțat-o să întrețină cu el raporturi sexuale complete.

loading...

Cu timpul, fetiţa a încercat să ceară de mai multe ori ajutor mamei sale dar, probabil de frică, mama se făcea că nu vede nimic ba chiar uneori dădea vina pe fetiță spunând că atrage „atenția” tatălui său vitreg. Din spusele anchetatorilor, s-a stabilit că au fost momente în care, violențele sexuale aveau loc chiar în patul conjugal, în timp ce femeia dormea.

Problemele mari pentru agresor au început în momentul când adolescenta a început o relație cu un băiat de vârsta sa, acesta devenind gelos şi foarte violent. În timpul unei crize, bărbatul a aruncat spre fată cu o farfurie de ceramică, provocându-i mai multe răni la cap. Acela a fost momentul în care victima, a povestit colegelor ei de şcoală şi doamnei profesoare, gravitatea faptelor pe care aceasta le suporta zilnic de la tatăl ei vitreg.

Destăinuirea fetei a rezultat prin efectuarea unei anchete de către carabinieri, fapt ce a dus la arestarea agresorului.

Bărbatul a fost arestat vineri dimineață în timp ce era în spital la Milano iar adolescenta va fi încredințată unei instituții de protecție a minorilor, unde va putea începe o viață normală.

Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din Italia, pe portalul rotalianul.com