O familia de români a îngrozit Marea Britanie! Aceştia aveau femei care se prostituau pentru ei și care le aduceau sume uriașe de bani.

O amplă anchetă a fost începută de unitatea specializată a Poliției Metropolitane în 2015, la sesizarea Poliției Române. Operațiunea a fost efectuată în colaborare cu Unitatea de Combatere a Criminalității Organizate a Poliției Române și Eurojust. În urma anchetei, trei români din aceeași familie au fost condamnați în Marea Britanie, în total, la 24 de ani de închisoare, pentru proxenetism după ce au exploatat sexual, timp de 3 ani, o tânără de 20 de ani.

După luni de zile de cercetări, ancheta polițiștilor britanici a scos la lumină detalii șocante pentru un om de rând: victima, o tânără româncă de doar 20 de ani, era bătută, drogată și forțată să consume alcool pentru a fi mai docilă cu clienţii, scriu cei de la roineu.com relatează citând ilfordrecorder.co.uk.

Cercetările au scos la iveală faptul că tânăra de 20 de ani, a fost cumpărată în anul 2012 de soții Constantin și Valentina Mihai pentru suma de 10.000 de euro și adusă în Marea Britanie, unde aceştia au început să o exploateze.

Constatin MIhai, de 37 de ani şi soția acestuia, o băteau și o forțau să se prostitueze în zona Ilford, estul Londrei.

Tânăra avea întotdeauna telefonul ascultat de către cei doi soţi, aceştia controlându-i fetei toate mişcările şi în acelaşi timp împiedicând-o să ia contact cu familia ei.

loading...

În luna aprilie a anului 2015, după trei ani în care a îndurat chinuri inimaginabile, victima a reușit să ascundă suficienți bani pentru un bilet de avion către Ungaria, unde avea rude. În drum spre aeroport, fata și-a abandonat telefonul în taxi, temându-se să nu fie găsită de familia care o urmărea peste tot.

Constantin Mihai a fost condamant la nouă ani de închisoare pentru trafic de persoane și spălare de bani. Soția lui, Valentina Mihai, 37 de ani, a primit șapte ani după gratii pentru aceleași infracțiuni, iar fratele bărbatului, Cătălin Marian Mihai, de 32 de ani, a primit şi el ani grei de închisoare.

Fata de 20 de ani nu era singura care le alimenta acestora conturile, ulterior constatându-se că frații Mihai aveau o vastă rețea de femei care se prostituau pentru ei și care le trimiteau sume uriașe de bani.

În octombrie 2017, Constantin și Valentina Mihai au fost arestați la domiciliul lor din Târgoviște, iar Cătălin Marian Mihai a fost arestat la o altă proprietate din aceeași localitate. Toți trei au fost extrădați în Marea Britanie și au fost judecați la Curtea Coroanei din Southwark la 9 aprilie 2018.

”Sunt o familie de paraziți care trăiau din mizeria și suferința altora. Nu făceau altceva decât să cumpere femei și să le abuzeze pentru propriul beneficiu financiar, pentru a-și îndestula iubirea lor pentru mașini de lux și proprietăți”, a declarat Alex Snigorski, de la Poliția Metropolitană.

Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din străinătate, pe portalul roineu.com