ITALIA: Un român de 42 de ani a fost găsit mort pe stradă cu gâtul tăiat, iar un altul de doar 30 de ani a murit cu un cuţit înfipt în inimă

Duminică şi luni au fost două zile pline de evenimente tragice pentru comunitatea românilor din Italia, unde doi români au fost găsiţi morţi pe stradă. Prima dintre victime este Ștefan Costel Ciocanaru în vârstă de 42 de ani, care a fost găsit în zorii zilei de 18 iunie, pe stradă, cu gâtul tăiat, la Barletta, în Puglia. Sunt în curs investigațiile autorităților, scriu cei de la rotalianul.com citând Il Quotidiano Italiano.

Ieri dimineață la Barletta, în jurul orei 5:00, corpul unui cetățean român a fost găsit fără viață în mijlocul străzii. Cadavrul prezenta o tăietură vizibilă la gât, cel mai probabil provocată de o lamă de cuțit.

Când asistenții sanitari de la 118 au sosit la fața locului, bărbatul era deja mort și medicii au putut doar constata decesul acestuia.

Agenții grupului mobil al comisariatul din Barletta au demarat investigațiile pentru a încerca să ajungă la făptași și să reconstituie faptele care au dus la odioasa crimă.

loading...

Ultima Oră: Conform agenției de presă ANSA, un cetățean român a fost blocat de agenții de poliție din Foggia. Acesta este bănuit de uciderea lui Ștefan Costel Ciocanaru, găsit mort, cu gâtul tăiat la Barletta. Bărbatul arestat a fost oprit într-o gară și avea o pereche de foarfece murdare de sânge în buzunarul pantalonilor.

Un român ucis la Roma cu un cuțit înfipt în inimă

În noaptea de 16 spre 17 iunie, în Piazza della Repubblica din Roma, s-a produs un al eveniment tragic, în care a fost implicat un român. Este vorba despre un tânăr de 30 de ani, fără o rezidență stabilă, care a murit ucis cu un cuțit înfipt în inimă.

Trupul neînsuflețit a fost descoperit puțin înainte de ora 3:00 noaptea. Bărbatul a fost găsit sub coloanele din partea dreaptă a Pieței, spre via Emanuele Orlando.

Anchetatorii bănuiesc că tragedia a fost rezultatul unui litigiu cu un alt bărbat român, care acum este de negăsit, relateromânază cei de la Repubblica.

Sursă foto: ansa.it şi bari.ilquotidianoitaliano.com  Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din Italia, pe portalul rotalianul.com