ITALIA: Un muncitor român de 37 de ani a murit zdrobit de un motostivuitor. A lăsat în urmă doi copii, iar soţia era însărcinată cu al treilea

Dramă fără margini în Italia. Românul Miron Cristian Dumitru era rezident la San Martino di Venezza şi în ziua tragediei se afla la locul de muncă, la Minerbe, provincia Verona, în Veneto, scriu cei de la rotalianul.com Bărbatul român în vârstă de 37 de ani a murit joi, 21 iunie, în jurul orei 16:00, la locul de muncă, strivit de un motostivuitor. Acesta nu își va mai putea vedea niciodată fiul care urmează să se nască.

Conaționalul nostru a fost lovit și zdrobit de un motostivuitor care făcea manevre în incinta fabricii de furaje Zanon din Minerbe (Verona) unde muncitorul român se afla pentru o intervenție.

Miron Cristian a murit instantaneu, echipajul medical de la 118 ajuns la fața locului cu elicopterul nu a mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Cauzele accidentului sunt examinată de carabinieri care au intervenit la locul incidentului cu pompierii și tehnicienii de la Spisal (Serviciu de prevenire și siguranța la locul de muncă), relatează polesine24.it.

„Era un băiat bun, un muncitor sârguincios și scrupulos, care nu merita această moarte absurdă. Toate condoleanțele noastre familiei sale”, a declarat Claudio Zanon, proprietarul companiei din Verona, unde Miron Cristian Dumitru și-a pierdut viața.

loading...

Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din Italia, pe portalul rotalianul.com