Un român de 32 de ani, căutat în Germania pentru un furt de 67.000 de euro, a fost prins de polițiștii din Roman

În data de 21 iunie 2018, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Roman au depistat pe raza municipiului Roman, un bărbat, de 32 de ani, pe numele căruia era emis un mandat european de arestare, scriu cei de la newsromania.net

Bărbatul este învinuit că ar fi sustras bijuterii şi ceasuri în valoare de peste 67.000 de euro, dintr-un magazin din Germania.

Acesta era căutat de autorităţile judiciare din Germania, pentru comiterea infracţiunilor de furt deosebit de grav şi pagube materiale, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul Penal german.

Furtul pentru care românul este acum arestat, a fost făcut în data de 16 octombrie 2013, în localitatea Coburg, din Germania, atunci când, acesta împreună cu alte două persoane, ar fi sustras dintr-un magazin, bijuterii şi ceasuri în valoare de peste 67.000 de euro şi ar fi provocat, totodată, distrugeri în valoare de aproximativ 5.000 de euro.

Bărbatul a fost prezentat unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bacău, care a dispus reţinerea pentru 24 de ore, acesta fiind încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Bacău, până la confirmarea mandatului european de arestare.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul newsromania.net