VIDEO INCREDIBIL! O familie şi-a îngropat bebeluşul în curtea din spatele casei, crezând că este mort…

Cazul şocant s-a întâmplat la începutul lunii iunie, când mama copilului, o tânără de 15 ani, braziliană cu orgini indiane, ar fi născut în baia casei, iar bebeluşul s-ar fi lovit cu capul de podea, scriu cei de la ro.internazionale.il24.it

Medicii au confirmat că are două fracturi craniante, care au fost monitorizate la Spitalul Regional Agua Boa.

Din cauza faptului ca micuţa nu plângea, bunica de 57 de ani a spus că a crezut că a murit și astfel ar fi urmat obiceiurile tribale: a învelit fetița într-o cârpă și a îngropat-o în curtea din spatele casei.

Toată povestea s-a întâmplat în Brazilia, în orașul Canarana. Polițiști ajunși la fața locului, chemați de o persoană anonimă, au fost șocați să audă gemetele fetiței, în timp ce dădeau pământul la o parte pentru a o scoate, conform unor imagini filmate de martori. Spre surprinderea tuturor, fetița a fost scoasă fără să aibă răni majore, relatează The Mirror.

Mama fetiței a fost audiată și internată în spital din cauza unor complicații apărute după nașterea subită, iar bunica a fost arestată, fiind acuzată de tentativă de omor.

loading...

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit ca fetiţa nou născută, ar fi stat îngropată în pământ, timp de aproximativ 8 ore.

Sursă VIDEO: Headline News  Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul ro.internazionale.il24.it