VIDEO – A fost UCIS de iubita lui, după ce o cascadorie trebuia să-l facă vedetă pe YouTube

Era foarte tânăr şi dorea să devină vedetă pe canalul YouTube, să aibă mulţi urmăritori şi să câştige bani mulţi. Dorinţa tânărului l-a dus pe acesta să facă lucruri nesăbuite, doar ca să câştige faima mult visată.

Ediţia online a cotidianului stiri.aiudeanul.ro citând Daily Mail, a publicat un articol care dezvăluie, ultimile clipe de viață ale YouTuber-ului Pedro Ruiz, ce a fost ucis de prietena sa într-o cascadorie ce lui i-a adus moartea, iar ei închisoarea.

Ultimele cuvinte auzite de tânărul ucis de prietenă

“Nu pot să o fac iubi, mi-e frică”, sunt ultimele cuvinte pe care le-a auzit Pedro Ruiz înainte de a fi împușcat de prietena lui. Procurorii din distictul Norman, statul Minnesota, au pus la dispoziția publicului, vineri, un material video și transcrieri după ultimul film făcut de Pedro Ruiz, 22 de ani și prietena lui Monalisa Perez, atunci în vârstă de 20 de ani.

Din transcriere și pe imaginile video din anul 2017, se poate vedea cum fata ținea în mână un pistol DesertEagle de calibru 50, una dintre cele mai puternice arme din lume. Tânărul încerca să o convingă pe fată să tragă în enciclopedia pe care o ținea la piept, spunându-i că atâta timp cât va lovi cartea totul va fi bine.

loading...

În timp ce camera filma scena care sperau devină o senzație pe YouTube, fata a tras glonțul ce a trecut prin carte, ucigându-l pe Ruiz. “Iubitule, dacă te omor ce se va întâmpla cu viața mea. Nu este în regulă ceea ce fac”, se arată în transcrierea poliției.

Monalisa Perez, din Redfield, Dakota de Sud, a fost condamnată la începutul acestui an la 180 de zile de închisoare pentru omor de gradul doi. Perez era însărcinată cu cel de-al doilea copil la moartea lui Ruiz, iar fiul său s-a născut în septembrie. În porțiunea de videoclip pusă la dispoziția publicului, Ruiz se adresează camerei și spune: “Deci dacă voi muri, sunt gata să merg în RAI chiar acum. Dacă mor, voi fi pregătit pentru Isus. Probabil că nu mă va accepta în împărăția lui, din cauza prostiei mele, dar am încredere că prietena mea va lovi cartea și nu pe mine”.

Din păcate pentru el, încrederea i-a fost fatală. Deși a lovit cartea, glonțul a trecut prin ea și l-a ucis.

Sursă VIDEO: News Leak  Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul stiri.aiudeanul.ro