Italia: Un pensionar italian de 79 de ani, ajunge la spital după ce încearcă să pipăie o femeie româncă

Scena incredibilă s-a petrecut în seara zilei de duminică, 24 iunie 2018, în Piazza del Popolo din localitatea italiană Avellino, unde un bătrân libidinos de 79 de ani, a încercat să molesteze o femeie româncă de 50 de ani, scriu cei de la rotulianul.com

Anchetatorii au reușit să reconstruiască toată scena cu ajutorul înregistrărilor de pe camerele de supraveghere din zonă. În imaginile video se observă clar cum pensionarul italian, care se afla și sub influența alcoolului, a încercat să se apropie de conaționala noastră de mai multe ori, dar femeia respingându-l de fiecare dată, relatează ziarul local Otto Pagine. Când s-a săturat să tot fie respins, bătrânul italian de 79 de ani a început să o tragă pe femeia româncă de păr, mai scrie sursa citată.

Tot din înregistrările video, polițiștii au reușit să vadă și cum intervine apoi partenerul conaționalei noastre, și el cetățean român, care l-a lovit pe bătrân cu un pumn iar acesta din urmă a căzut inconștient la pământ.

La fața locului au fost chemate de urgență autoritățile dar și o ambulanță care l-a transportat pe bărbatul italian la spital unde medicii i-au dat 30 de zile de recuperare medicală.

Polițiștii au efectuat controale și în activitățile comerciale din zonă pentru a verifica dacă bătrânului italian i s-au vândut substanțe alcoolice, având în vedere faptul că articolul 691 din Codul Penal italian interzice astfel de vânzări către persoane în stare de ebrietate.

loading...

Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din Italia, pe portalul rotulianul.com