Un şofer român a murit într-un teribil accident în Germania. Acesta era căutat de colegi de mai bine de 12 de ore

Un grav accident de circulaţie s-a produs pe o autostradă din Germania. Şoferul român a decedat în urma accidentului, iar acesta nu a avut nicio şansă de supravieţuire, după un impact devastator între autoutilitara pe care o conducea şi un TIR. aflat pe autostradă, scriu cei de la observator.tv

Accidentul s-a produs miercuri în jurul prânzului pe A7, în apropiere de Ellwangen, într-o zonă în care se efectuau lucrări pe carosabil. Românul, în vârstă de 20 de ani, conducea un microbuz de marfă Opel şi a ignorat toate semnele de avertizare şi nu a observat la timp nici luminile de avarii aprinse de alţi şoferi care circulau în faţa sa.

Astfel, el s-a izbit violent de semiremorca unui TIR care mergea înaintea lui şi care activase avariile. Impactul a fost atât de violent încât TIR-ul, condus de un şofer de 59 de ani şi oprit din cauza lcurărilor, a fost mişcat în faţă 20 de metri.

Maşina românului a fost făcută praf, motorul câzând pe şosea. Pompierii de la descarcerare l-au scos pe tânărul şofer român dintre fiare, constatând decesul acestuia.

Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observator.tv

loading...