VIDEO – O româncă a fost ucisă în Austria. Patru copilași au rămas orfani

O tragedie greu de imaginat s-a întâmplat pe data de 25 iunie în localitatea Bregenz, din Austria. Un cuplu de tineri români s-au luat la ceartă, iar mămica de doar 27 de ani, a fost împușcată de iubitul ei și apoi aruncată de la etajul al doilea. Cei doi sunt români și aveau împreună patru copii.

Din păcate, femeia a murit, astfel că iubitul ei a fost arestat, iar copiii au fost preluați de instituțiile statului, scriu cei de la pandurul.ro

Potrivit procurorilor care se ocupă de acest caz deosebit de grav, cei doi români se certau în apartament. Vecinii spun că au auzit țipete, au chemat poliția și, în timpul convorbirii s-a auzit un foc de armă. Femeia pica de la etajul al doilea chiar în momentul în care a ajuns primul echipaj de poliție.

La fața locului au ajuns și echipele de intervenție, pentru că românul agita un pistol și spunea că o să omoare toți polițiștii. Mai mult, suspectul de crimă a luat pentru o scurtă perioadă ostatici o femeie de 30 de ani și un copil pe patru ani, pe care i-a eliberat după negocierile cu polițiștii.

Bărbatul a cerut negociatorilor un pachet de țigări, după care a încercat să fugă, sărind de la balcon. S-a rănit și a fost prins. Viața lui nu este pusă în pericol, așa că îl așteaptă o grea judecată. (A.A.)

loading...

Sursă VIDEO: VOL.AT – Vorarlberg Online  Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul pandurul.ro