ITALIA – O româncă din Montecatini şi-a mușcat partenerul de organele genitale, iar mușcătura l-a băgat pe acesta în spital, aproape inconştient

Ce nu mă gândeam că se va întâmpla vreodată într-un cuplu, iată că s-a adeverit. Totul a început în seara zilei de 28 iunie, în jurul orei 22:00, atunci când o pereche de români din Pistoia a început să se certe din motive necunoscute încă, în interiorul apartamentului în care locuiesc. Cearta a degenerat în scurt timp în violență fizică. Femeie româncă locuia în Montecatini, provincia Pistoia, şi i-a smuls partenerului său, testicolele cu gura, în urma unui litigiu violent şi greu de controlat.

Bărbatul, aproape inconștient și în urma unei puternice hemoragii, a fost transportat de urgență la spital. de reţinut că cei doi se aflau sub influența băuturilor alcoolice, scriu cei de la rotalianul.com citând Il Giornale.

Bărbatul și-ar fi atacat partenera, provocând din partea acesteia o reacție la fel de brutală. După ce a subit mai multe lovituri din partea bărbatului, femeia, aflată și ea în stare de ebrietate, a răspuns printr-un gest la care bărbatul nu s-ar fi așteptat: l-a mușcat de organele genitale iar mușcătura testiculelor ar fi cauzat desprinderea scrotului.

Aproape inconștient din cauza durerii și prezentând o sângerare abundentă, bărbatul a fost transportat de urgență de către personalul sanitar de la 118, la spitalul din Pescia.

Ajunşi la faţa locului, carabinierii au potolit spiritele şi acum cercetează cauzele principale care au degenerat în violenţa fizică greu de imaginat.

loading...

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din Italia, pe portalul rotalianul.com