VIDEO – Un autocar cu 60 de persoane, majoritatea copii, s-a răsturnat lângă localitatea Mihail Kogălniceanu, în judeţul Constanţa

Imediat după miezul nopţii, în jurul orei 02.00, a avut loc un accident de circulaţie în care un autocar înmatriculat în Bulgaria s-a răsturnat în apropiere de localitatea Mihail Kogălniceanu, judeţul Constanţa, chiar în zona Aeroportului Internaţional.

În autocar se aflau 60 de persoane, 49 dintre acestea fiind copii, iar restul adulţi, toţi fiind cetăţeni veniţi din Ucraina.

Accidentul s-a produs pe DN2A, între localitatățile constănțene Mihail Kogălniceanu şi Ovidiu. Alertate imediat, autoritățile au declanşat planul roşu de intervenție.

Imediat, la faţa locului au fost trimise 9 ambulanțe necesare pentru a prelua răniţii. În urma accidentului, trei fetițe cu vârstele între 10 şi 14 ani au fost transportate la spital împreună cu o femeie, mama a două dintre copilele rănite, care nu a avut însă nevoie de îngrijiri. Niciuna dintre fetițe nu e în stare gravă, scriu cei de la observator.tv citând ziuadeconstanta.

Sursă VIDEO: ZIUA de Constanta

loading...
Judeţul Constanţa. Accident rutier grav. Un autocar bulgăresc cu copii răsturnat. S-a activat Planul