TRAGEDIE transmisă LIVE pe Facebook! Două persoane au murit din cauza unui șofer băut din Olt – VIDEO ŞOCANT

Un bărbat inconştient din Olt a îndoliat vineri seara două familii! S-a urcat băut la volan şi a izbit un vehicul care circulă regulamentar, iar şoferul acestuia a murit pe loc. În momentul accidentului, unul dintre pasagerii dintr-un autoturism transmitea live pe Facebook.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt, pompierii au fost solicitaţi să intervină vineri seara la un accident rutier petrecut în comuna Slătioara în care au fost implicate două autoturisme. În maşini se aflau patru persoane, iar două dintre acestea erau inconştiente.

La faţa locului s-au deplasat un echipaj SMURD, o autospecială de descarcerare şi mai multe ambulanţe.

În momentul în care echipele de intervenţie au ajuns la faţa locului, cele două persoane inconştiente se aflau în stop cardiorespirator, cadrele medicale începând efectuarea manevrelor de resuscitare. În ciuda eforturilor depuse, cele două persoane au fost declarate decedate, fiind vorba de o femeie de 34 de ani pasageră într-un autoturism şi de un bărbat de 48 de ani, şofer al celuilalt autoturism. Celelalte două persoane, şoferul maşinii în care se afla femeia şi pasagerul din celălalt autoturism, au fost rănite uşor.

Conform poliţiştilor, şoferul care a scăpat cu viaţă se face vinovat de producerea accidentului, el intrând cu maşina pe contrasens, oamenii legii stabilind că se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. De asemenea, potrivit unor informaţii neoficiale, un pasager din autoturismul care a provocat accidentul făcea live pe Facebook în momentul producerii evenimentului rutier, scriu cei de la jurnalmm.ro citând RTV.NET

loading...

”Am pierdut tot!”, este mărturia pasagerului care a filmat live accidentul de la Slătioara. Soţia lui a murit în mașină …

Sursă VIDEO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul jurnalmm.ro