DEZVĂLUIRE! Cătălin Moroşanu a REFUZAT să fie BODYGUARDUL lui Gigi Becali, de ce?

Cătălin Moroșanu este un tip modest, cu priză la public, care s-a făcut remarcat atât ca luptător K1, cât şi ca personaj de televiziune. Cu toate astea, puţini ştiu că Moroşanu este absolvent de Drep şi un iubitor de Istorie, începând chiar o facultate în acest domeniu.

Cătălin Moroșanu a dezvăluit că a avut o propunere, în urmă cu mulți ani, de la Gigi Becali. Pe atunci era student, iar finanțatorul echipei de fotbal FCSB a vrut să-l ia bodyguard. Moroșanu avea însă alte planuri, anume, să ajungă un mare luptător. Ceea ce ulterior s-a întâmplat.

Astfel, Cătălin Moroșanu a refuzat oferta lui Gigi Becali, care îi propusese un contract foarte avantajos.

”Eram într-un cămin, în complexul studențesc din ”Tudor”, când am primit o mare ofertă. Bani, mașină, să mă mut în București. Oferta era de la Gigi Becali, să-i fiu bodyguard. Dar am refuzat, pentru că eu mă gândeam să fac carieră, să lupt în ring. Iar asta m-ar fi oprit. Ar fi trebuit să fiu la dispoziția lui Gigi Becali 24 de ore din 24”, a dezvăluit Cătălin Moroșanu, la ”Răi, da Buni”, moderată de Mihai Morar, scriu cei de la cancan.ro

Ce nu ştiai despre Cătălin Moroşanu:

loading...

“Am terminat Facultatea de Drept şi m-am înscris la Facultatea de Istorie, dar nu am terminat-o. M-am apucat de Istorie din pasiune, dar mi-e greu să mă duc la seminarii. Mi-am dorit, dar o să mă înscriu la ID şi o să o fac. La Facultatea de Drept m-am înscris după liceu”, a declarat Cătălin Moroşanu la “Refresh by Oana Turcu”, de la Antena Stars.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul cancan.ro