Tragedie la LONDRA – Patru oameni au fost injunghiati in timpul unui festival de muzica

Totul s-a intamplat aseara in jurul orei 19.35, cand politia a fost chemata de urgenta la locul festivalului, deoarece patru barbati au fost injunghiati.

Festivalul de muzica se desfasura la Londra, si conform primelor informatii, o ambulanta a fost chemata de urgenta pentru a duce doi barbati la spital. Victimele aveau 22, respectiv 26 de ani, scriu cei de la ciao.ro citand metro.co.uk.

Un al treilea barbat a ajuns ulterior la spital dupa ce a fost injunghiat. A patra victima a primit ingrijiri la fata locului, in incinta festivalului. Mii de oameni au fost prezenti la Hainault Country Forest pentru festivalul Garage Nation de ieri.

Cei care au vazut momentul injunghierii, nu-si pot explica gestul atacatorului si au declarat ca sunt foarte speriati. Acestia au marturisit ca este cel mai oribil lucru pe care l-au vazut.

„Tocmai am vazut cum cineva a fost injunghiat in fata mea la Garage Nation. Nu am mai vazut niciodata asa ceva. De ce fac oamenii asta? A fost cel mai infricosator lucru pe care l-am vazut vreodata. A fost injunghiat atat de adanc incat ii puteam vedea in rana”, sustine Mel Dee, martor la incident.

loading...

Pana acum, politia nu a facut nicio arestare si inca il cauta pe vinovat. Ancheta este in desfasurare.

Cititi mai multe informatii interesante pe portalul ciao.ro