VIDEO – Solistul trupei Carla’s Dreams este însurat cu o femeie celebră. Aceasta nu poartă numele de “Carla”, dar cine este de fapt soția sa?

Unul din misterele care planează asupra solistului trupei Carla’s Dreams a fost descoperit de presa mondenă. Se ştie că acesta este de fapt Andrei Ţăruş, dar puțini oameni știu că este căsătorit încă din 2010 cu Nela Motricala, o femeie de afaceri foarte cunoscută în branșa ei, scriu cei de la cuochiipetine.ro

Soţia lui a absolvit cursurile are studii în Olanda, pe specializarea „Managementul Businessului Internațional”, și în prezent este directorul unei companii de turism.

Despre Nela Motricala s-a aflat că are 30 de ani și vine din Călărași. Cei doi s-au căsătorit în 2010, și, deși au existat mai multe probleme în cuplu, au trecut de fiecare dată peste ele, și umblă vorba prin târg că se gândesc să devină părinți.

Se pare că ideea numelui formației vine de la numele unui personaj masculin din romanele lui John le Carre. Numele personajului este Carla, însă, pe lângă această semnificație, se pare că ,,Carla” este un acronim care are un sens cunoscut doar de trupă, un sens pe care îl vor face public la un moment dat.

Iată cum arată soția lui Andrei Țăruș, solistul trupei Carla’s Dreams:

loading...

Sursa FOTO. Sursă VIDEO: L Star Citeşte mai multe informaţii interesante pe portalul cuochiipetine.ro