Medicii au declarat-o MOARTĂ în urma unui accident rutier, dar aceasta A FOST GĂSITĂ VIE, când au bagat-o în frigiderul de la morgă.

În urma unui accident auto foarte grav petrecut în data de 24 iunie la periferia oraşului Carletonville, aflat la sud-vest de Johannesburg, o femeie a fost declarată moartă de către paramedicii ajunşi la faţa locului pentru a da îngrijiri medicale. Femeia a fost transportată imediat la morga din Carletonville, scriu cei de la banatulazi.ro citând dcnews.ro

În momentul în care a introdus corpul femeii în boxa frigorifică, un angajat de la morgă şi-a dat seama că una dintre victime respira încă. Victima a fost dusă la spitalul din Carletonville pentru a primi îngrijirile medicale de specialitate.

În afara uneia dintre maşini, echipele de intervenţie au găsit corpurile celor trei pasageri, aparent decedaţi, a declarat pentru AFP Gerrit Bradnick, directorul departamentului de operaţiuni de intervenţie din cadrul companiei private de urgenţe medicale Distress Alert.

„Am urmat procedurile, nu aveam idee despre ceea ce a putut să se întâmple”, a declarat Gerrit Bradnick. „Toate testele au fost efectuate – respiraţie, puls -, prin urmare pacienta a fost declarată decedată”, a explicat el.

Iniţial, toate cele trei victime au fost transportate la morgă.

loading...

După ce au aflat că femeia respiră, conducerea spitalului a declarat:

„Echipa (care a intervenit) a fost stupefiată”, a comentat Gerrit Bradnick. „Activitatea noastră nu constă în a declara morţii în viaţă, ci să-i ţinem pe oameni în viaţă”, a precizat un reprezentant al spitalului de urgenţă.

Compania Distress Alert a deschis o anchetă pentru a analiza circumstanţele în care s-a produs acest incident.

Un reprezentant al autorităților a confirmat că femeia este tratată în prezent la spital, fără a se oferi detalii despre identitatea ei.

Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul banatulazi.ro