Italia: O româncă de 26 de ani a reuşit să-l bage la închisoare pe un italian de 43 de ani, pentru că a pipăit-o cu forţa în zonele intime

O româncă a trăit clipe de groază după ce un cetățean italian de 43 de ani, rezident în localitatea Ancona, a îndrăznit să pipăie cu forța. Pentru fapta sa catalogată ca fiind violenţă sexuală şi în urma unui proces cinstit, italianul a fost condamnat la 1 an și 9 luni de închisoare.

Potrivit celor de la rotalianul.com care citează ziarul online Centro Pagina, apartamentul era închiriat de un cuplu de români dar când proprietarul s-a dus să ia banii pe chirie, în luna martie a anului 2014, ar fi găsit-o doar pe tânăra româncă de 26 de ani acasă.

Femeia a povestit la proces cum bărbatul italian a profitat de faptul că era singură și a prins-o cu mâna de gât, în timp ce cu cealaltă mână o pipăia în zonele intime.

Proprietarul a părăsit apoi apartamentul fără a merge mai departe cu abuzul sexual dar asta n-a oprit-o pe conaționala noastră să-l denunțe imediat la poliție pentru fapta sa.

Consultată de medici după agresiune, tinerei i s-a dat atunci 3 zile de medical iar bărbatului italian i s-a impus de către tribunal să-i plătească acesteia și o despăgubire de 3.000 de euro.

loading...

Apărat de avocatul Alessandro Atanasio, proprietarul a pierdut procesul și a fost condamnat și la 1 an și 9 luni de închisoare pentru violență sexuală asupra femeii românce.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din Italia, pe portalul rotalianul.com