ITALIA: O şoferiţă româncă, cu doi copii minori în maşină, a fost prinsă „beată criţă”, cu alcoolemie de peste 3 la mie.

Este incredibil dar adevărat. Cine se gândea că o femeie serioasă, de 44 de ani şi mamă a doi copii de 14, respectiv 10 ani, a fost reţinută de carabinieri, iar mașina i-a fost sechestrată și permisul de conducere reținut, din cauza faptului că aceasta conducea beată criţă, cu alcoolemie de peste 3 la mie.

Şoferiţa româncă, a fost prinsă groaznic de beată, în timp ce conducea haotic pe o autostradă din Italia, scriu cei de la observator.tv citând newsbiella.it

Participanţii la trafic din acel moment, au sunat la numărul de urgenţă, după ce au văzut un autoturism Mercedes deplasându-se în zig-zag de-a lungul şoselei. Imediat au venit carabinierii, dar mașina respectivă nu mai era de găsit.

A reapărut la Cerrione, câțiva kilometri depărtare, unde un alt trecător a încercat să o oprească văzând că nu are o direcție fixă de mers și a avertizat la rândul său forțele de ordine.

Supusă la examenul cu aparatul alcooltest rezultatul i-a șocat pe italieni: șoferița româncă în vârstă de 44 de ani avea o alcoolemie de 3,05 g/l.

Minorii aflați în mașină au fost încredințați unei cunoștințe a femeii, în timp ce mașina i-a fost pusă sub sechestru iar permisul de conducere i-a fost retras.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observator.tv