Alcamo / Sicilia – Românul Mihai Ciubotariu a făcut măcel în familie. Acesta şi-a bătut iubita, și-a înjunghiat vărul și i-a atacat pe carabinieri

Sfârşitul săptămânii trecute a fost unul de groază pentru o familie de români din Alcamo, Sicilia. În jurul orelor 23:30, chemaţi de urgenţă la faţa locului, aceştia au constatat că situația este mult mai gravă decât și-au imaginat, scriu cei de la ro.internazionale.il24.it

Un român în vârstă de 34 de ani, Mihai Ciubotariu, aflat într-o stare avansată de ebrietate, mai întâi și-a bătut iubita cu pumnii și cu picioarele și apoi a pus mâna pe un cuțit de bucătărie cu lama de 25 de centimetri, rănindu-l la mână pe vărul lui care a sărise în ajutorul femeii.

Carabinierii s-au luptat cu românul ca să-l dezarmeze și să-l țină, arestând-l sub acuzația de violență agravată și opunerea rezistenței la arest.

Atât femeia cât și bărbatul rănit au fost transportați la spital. Din plângerea depusă femeia a povestit calvarul prin care trecea mai bine de 4 ani zile.

Mihai Ciubotariu a fost condus în penitenciarul din Trapani, la dispoziția Autorităților Judiciare.

loading...

Citiţi mai multe informaţii despre comunitatea românilor din străinătate, pe portalul ro.internazionale.il24.it