VIDEO – Un om amărât cu 10 copii şi fără ajutor social, vinde florile din curtea lui pe trotuar, iar o “doamnă – miliţiancă” de Suceava, îl alungă …

Am văzut multe astfel de acţiuni ale poliţiştilor locali sau comunitari şi nu mă mai miră nimic. Astăzi, pe pagina de Facebook a lui Nedea Gheorghe, am vizionat un filmuleţ în care se observă cum o doamnă-miliţian ( aşa este denumita în descrierea filmului ), doreşte cu toată ardoarea să gonească de pe trotuar, un om simplu, ce vindea cele câteva flori, aduse de la bunica lui din grădină, pentru a face rost de banii necesari hranei zilnice a celor 10 copii pe îi are.

Mai jos fac publică descrierea filmului postat:

“Tupeu de milițianca locala-Suceava. Aceasta femeie batrana, este angajata Poliției Locale din Suceava. Este cea mai obraznica femeie din poliția locală. Are un tupeu fantastic. Femeia aceasta umbla fara costumul de milițianca. Cat tupeu și cât abuz face femeia asta. Cum vine asta? Tipul are 10 copii, nu cerșește, nu fura, Nu ia ajutor social, atât el cât și familia lui. Femeia este pila lui Harsovschi PNL și al lui Andronache PMP egal PDL. Deci bietul om fiindcă nu da dreptul de șmecher la Harsovschi, nu este lăsat. Da, sunt frustrat pe acești doi viceprimari PNL PMP egal PDL Hai femeie da ți demisia atât tu cât și cei doi viceprimari ai Sucevei. Huooooi”

Sursă articol: Pagina de Facebook a lui Nedea Gheorghe

loading...

Cateva comentarii scrise de utilizatorii Facebook, care au vzut filmarea postata …