News Alert! Un COPIL de 15 ani a fost răpit din mașina tatălui său, iar părintele a fost bătut

Ieri în jurul orelor 12:15, poliţiştii din Vaslui erau sesizaţi de către un tată speriat, de faptul că doi indivizi necunoscuţi i-au răpit copilul direct din maşină, când el dădea prioritate la trecerea de pietoni.

”La data de 5 iulie 2018, ora 12.15, polițiștii din Vaslui au fost sesizați de tatăl minorului despre faptul că, în timp ce se afla în autoturism, oprit la o trecere pentru pietoni, un bărbat necunoscut l-a lovit, iar un alt bărbat a tras copilul din mașină, după care au fugit, într-o direcție necunoscută”, a arată într-un comunicat al poliției, scriu cei de la stirileprotv.ro

Unul dintre cei doi indivizi a mers la şofer şi l-a atacat, în timp ce al doilea, l-a tras din maşină pe adolescentul de 15 ani, după care aceştia s-au făcut nevăzuţi.

Polițiștii au demarat imediat căutările, minorul fiind dat în urmărire și în consemn la frontieră.

Băiatul se numeşte Ţibuliac Mădălin Giuliano, are 15 ani și următoarele semnalmente: 1,65 m. înălțime, greutate aproximativă – 60 kg, păr negru, tuns scurt, ochi căprui.

loading...

La momentul dispariției, era îmbrăcat cu pantaloni scurţi, de culoare deschisă, tricou de culoare deschisă, patofi sport de culoare albă.

Din primele verificări, este posibil ca minorul să se afle în compania mamei sale, cetăţean român, cu domiciliul în străinătate.

Potrivit anchetei, părinții copilului au avut o relație de concubinaj, în perioada 2000-2004, în municipiul Bârlad, iar în 2004, femeiea a plecat de la domiciliu.

În anul 2007, mama copilului, Macedonia Munteanu, s-a întors în Bârlad, de unde, spun anchetatorii, a plecat împreună cu copilul, în Spania. De atunci până în 2016, tatăl copilului nu a știut unde se află acesta, dar nu a anunțat Poliția, scriu cei de la reporteronline.net

În anul 2016, tatăl copilului dat dispărut a aflat că acesta este în Franța, iar la începutul acestei luni, bărbatul a mers acolo și l-a adus în România.

A fost întocmit dosar penal pentru lipsire de libertate și lovire sau alte violenţe, cercetările fiind continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui.

Cine poate oferi informații pentru depistarea băiatului trebuie să sune la numărul unic de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul reporteronline.net