O româncă de 29 de ani, agăţa bărbaţi căsătoriţi pe Internet şi apoi le cerea bani ca să-i “cumpere tăcerea”. Un italian i-a plătit 90.000 de euro şi apoi s-a sinucis

Polițiștii italieni au reținut-o pe Ana Alina Ursu, în vârstă de 29 de ani, împreună cu alte patru ” complice” sub acuzația de prostituție și șantaj. Respectiva agăța, în mediile on-line, bărbați căsătoriți, pe care îi ademenea să întrețină relații intime, scriu cei de la italiadiaspora.it

Ulterior, victimele erau amenințate și șantajate, iar pentru a-și păstra familia, plăteau sume mari de bani, pentru ”cumpărarea tăcerii”.

Cazul unui bărbat de 49 de ani, din Piave di Sacco, a ieșit în atenția anchetatorilor, pentru că, după ce a plătit circa 90.000 de euro, acesta s-a sinucis. Timp de trei ani, în zona provinciilor Padova și Bologna, alte persoane ar fi fost șantajate și amenințate, având parte de același tratament.

Ancetatorii au stabilit că cel puțin alți trei bărbați ar mai fi plătit sume cuprinse între 500 și 75.000 de euro, toți banii fiind trimiși prin rețeaua Western Union.

Ana Alina Ursu și alte patru conaționale au fost reținute astăzi, ele aflându-se acum în arest. La elucidarea cazului au colaborat și polițiști din România.

loading...

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul italiadiaspora.it