Tragedie în Italia: O badantă româncă a fost rănită grav, după ce a fost zdrobită de remorca unui tractor.

Astăzi, 6 iulie 2018, de dimineaţa, a fost raportat un accident deosebit de grav, care s-a întâmplat la Onè di Fonte, în provincia Treviso din nordul Italiei, într-o companie agricolă privată, scriu cei de la rotalianul.com

Badanta româncă a fost zdrobită de căruciorul-remorcă al unui tractor care, din motive încă neelucidate, s-a desprins de vehiculul agricol și a târât corpul femeii pe o pantă, strivindu-l sub greutatea sa.

Victima teribilului accident este o îngrijitoare româncă în vârstă de 62 de ani și lucra pentru bătrânul proprietar al terenului agricol. În momentul evenimentului tragic care a avut loc pe via San Nicolò, numărul 3, pe remorca respectivă era amplasat echipamentul pentru a se efectua tratamente fitosanitare pe podgoria cu viță de vie.

Din motive încă necunoscute, remorca tractorului s-a desprins, cauzând căderea femeii, care a fost târâtă pe panta din apropiere.

A fost necesară intervenția elicopterul sanitar, iar medicii, având în vedere gravitatea condițiilor femeii românce, au decis transferul său la spitalul Ca ‘Foncello din Treviso.

Inițial, surse din presa italiană scriau că românca a decedat în urma rănilor suferite. Publicația Corriere del Veneto ne informează însă, că femeia este în condiții grave dar în viață, după ce a suferit un politraumatism la nivelul membrelor și o leziune gravă a capului și una toracică.

La locul accidentului, pentru investigații, se află în aceste momente carabinieri și inspectorii Spisal.

Citiţi mai multe informaţii despre comunitatea românilor din Italia, pe portalul rotalianul.com