FAMILIE DISTRUSĂ! 4 membrii ai unei familii din Hunedoara au MURIT într-un accident devastator la Beiuş, în Bihor

Astăzi, în jurul prânzului, o familie formată din patru persoane a sfârşit într-un tragic accident de circulaţie, petrecut la Beiuş, în Bihor. Din primele cercetări a reieşit faptul că, familia era din Brad, judeţul Hunedoara. Aceştia sunt șoferul de 49 ani, soția sa de 48 ani, fiica lor de 25 ani şi ginerele, de 27 de ani, scriu cei de la observator.tv

Conform organelor de poliţie, autoturismul Dacia Duster în care se aflau cu toţii, circula pe direcția Stei – Beiuș.

La intrarea în Beiuș, soferul ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a intrat pe contrasens, traversând șoseaua, a intrat în șanțul opus direcției de mers, lovind un tub de beton de canalizare, după care s-a rasturnat. Imediat după producerea accidentului, la 112 a fost anunţată tragedia.

La faţa locului s-au deplasat echipaje de pompieri militari din Beiuş, echipajul de Terapie Intensivă Mobilă al SMURD, un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Beiuş, unul de descarcerare grea şi o autospecială pentru transport victime multiple.

În primă fază, a fost constatat decesul a 2 persoane. A treia era prinsă în maşină, iar a patra prezenta răni grave. În mai puţin de jumate de oră, reprezentanţii ISU Crişana au anunţat şi decesul celorlalte două victime aflate în stare gravă.

loading...

La locul accidentului nu s-au găsit urme de frânare, ceea ce a condus poliţiştii spre ipoteza că accidentul s-ar fi produs pe fondul oboselii la volan.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observator.tv