CAZ TERIFIANT în AMERICA. Pe motiv că este GAY, părinţii unui copil de 10 ani au ajuns la PUŞCĂRIE, după ce l-au OMORÂT prin tortură

Un caz terifiant s-a întâmplat de curând în America şi a stârnit indignarea întregii comunităţi unde aceştia trăiau. Este vorba despre un băieţel în vârstă de 10 ani din SUA, care a fost torturat până la moarte de mama lui și iubitul ei, după ce micuțul le-a spus că este gay, potrivit procurorilor americani, scriu cei de la publika.md citând libertatea.ro.

Anthony Avalos a fost abuzat până la moarte de cei care trebuiau să-l îngrijească. Totul s-a întâmplat în Mojave Desert, California, la sfârșitul lunii iunie. Mama lui, Heather Maxine Barron (28 de ani) și iubitul ei, Kareem Ernesto Leiva (32 de ani) au fost acuzați de tortură și crimă.

Băiatul a fost izbit de podea, i s-a turnat sos iute în gură și a fost bătut cu o curea. El a mai fost ars cu țigarea și i s-a interzis să folosească toaleta. Cei opt frați ai micuțului au asistat la toată scena și au fost obligați să se implice și ei în acest abuz, arată instanța de judecată.

”La un moment dat, Anthony nu mai putea merge, era inconștient și zăcea pe podeaua dormitorului său. Nu i s-a acordat atenție medicală și nu putea mânca”, spun judecătorii.

Procurorii americani mai susțin că înainte de a fi torturat, Anthony a spus că îi plac băieții. Polițiștii au ajuns la casa lui Anthony cu o zi înainte să moară în spital. Mama lui spunea că băiatul a căzut de pe scări, dar analizele ulterioare au arătat că Anthony avea hemoragie inter-craniană, era acoperit de arsuri de țigară și multe alte răni la ceafă, față, spate, umeri, șolduri, stomac și picioare.

loading...

Până acum, părinții nu au pledat în fața judecătorilor și rămân în arest. Oamenii legii au stabilit o cauțiune de aproximativ 2 milioane de dolari pentru fiecare.

Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul publika.md