O româncă de 42 de ani a dat o lovitura vieţii ei! Iată cum a reuşit Loredana Dobre să fure 8 milioane de euro

Loredana Dobre a fost prinsă, arestată și încarcerată la Sibiu în urma unui mandat european de arestare pe numele ei. Aceasta a reuşit uluitoarea „performanţă” de a prejudicia zeci de spanioli și 70 de instituții publice din Spania, cu peste opt milioane de euro, scriu cei de la banatulazi.ro citând mirel.ro

În urma unei acțiuni de identificare și prindere a persoanelor care se sustrag cercetărilor penale, polițiștii Serviciului Investigații Criminale Sibiu și cei ai Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Sibiu au identificat-o și prins pe sibiancă în vârstă de 42 de ani, pe numele căreia autoritățile judiciare spaniole au emis mandat european de arestare.

“Femeia este cercetată penal pentru săvârșirea, în cursul anului 2016, pe teritoriul Spaniei, a infracțiunilor de înșelăciune, fals în documente, spălare de bani, respectiv apartenență la o organizație criminală, infracțiuni care au generat un prejudiciu de aproximativ 8 milioane de euro”’, spun cei de la IPJ Sibiu.

Cum a reuşit Loredana Dobre să fure cei 8 milioane de euro?

Loredana Dobre este acuzată de spanioli că își lua identității false, deschidea diverse site-uri de servicii, încasa banii și apoi dispărea. Totul a fost însă descoperit după ce prejudiciul a atins valori aproape ireale, respectiv de peste opt milioane de euro.

loading...

Femeia a fost prezentată Curții de Apel Alba Iulia, care a emis pe numele său mandat de arestare preventivă pentru 25 de zile și a fost încarcerată în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Sibiu.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul banatulazi.ro