INCREDIBIL! Trăim în ŢARA lui “PAPURĂ VODĂ” – Un elev a luat nota 2,50 la Bacalaureat, dar după contestaţie a fost notat cu 9,50

Ne întrebăm mereu, de ce merge ţara asta aşa de rău? Răspunsul este în foile din dosarele plimbate de autorităţile noastre pe holurile “prostiei”, ca să nu spun altfel. Cum se poate ca un elev, să ajungă în urma unei contestaţii la care nu te aştepţi decât la o majorare de cel mult un punct, să fie notat cu un punctaj de neimaginat … se poate, trăim cu adevărat în ŢARA lui “PAPURĂ VODĂ”

Până la urmă “prostia” dainuie oriunde bagi capul pe o uşă, a unei camere plină de “intelectuali” … O tâmpenie!

Un elev din Constanţa a reuşit o performanţă incredibilă la examenul de Bacalaureat 2018. Iniţial, lucrarea lui la proba de Limba şi Literatura Română a fost notată cu 2,50, iar după recorectare, nota finală a fost 9,50, scriu cei de la observator.tv

Tânărul, elev la Colegiul Naţional de Arte ‘Regina Maria’ din Constanţa, a aflat cu stupoare că a picat examenul.

Primele rezultate Bac 2018 au arătat că a fost declarat respins după ce ar fi obţinut nota 2,50 la proba de Limba şi Literatura Română.

Pentru că ştia că lucrarea sa era una foarte bună, elevul s-a adresat comisiei de bacalaureat şi a depus o contestaţie.

Ulterior, reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean Constanţa l-au contactat şi l-au anunţat că dintr-o eroare regretabilă nota obţinută de el, respectiv cea de 9,50, a fost trecută în sistemul informatic cu 2,50.

Ulterior, la rezultatele finale Bac 2018, elevul a aflat că nota sa finală era cea corectă, respectiv 9,50.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observator.tv