Tragedie într-o familie de români din Spania / Un ROMÂN şi-a omorât iubita de 24 de ani, cu care avea două fetiţe

Două fetiţe au rămas orfane, după ce mama lor, Cristina Marin o româncă de 24 de ani, a fost ucisă cu sânge rece de fostul ei partener, tatăl copiilor ei, tot un român. Tragedia de care toată lumea s-a speriat, s-a produs acum câteva zile în orașul spaniol Lepe, scriu cei de la ro.internazionale.il24.it citând publicaţia huelvainformacion.es

Înainte de a se întâmpla tragedia, pe 17 iunie, Cristina a depus o plângere la poliție, împotriva iubitului său, privind violența domestică.

Cele doua fetițe rămase orfane au fost în casă, în momentul când tatăl acestora a ucis-o pe mama lor cu sânge rece și a fugit de la locul faptei. O vecină care a auzit scandalul, în momentul în care a ieșit în stradă să vadă ce se întâmplă, l-a văzut pe bărbat urcându-se în mașină și demarând în grabă cu mașina fratelui său, el neavând nici mașină și nici permis de conducere.

Când a intrat în casă, a găsit-o pe Cristina plină de sânge și a anunțat imediat poliția și ambulanța, care – chiar dacă au ajuns la fața locului în mai puțin de patru minute – nu au mai putut face nimic pentru salvarea tinerei mame.

Potrivit unor informații confirmate de Huelva Informacion, autorul crimei avea restricție de la judecători să se apropie de victimă la o distanță mai mică de 200 de metri, pe o perioadă de 2 ani.

Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul ro.internazionale.il24.it

4 Trackbacks & Pingbacks

  1. Nenorocire MARE! Avea 2 ani şi a MURIT pentru că a băut otravă pentru purici: "E dulceagă şi acidulată, a crezut că e suc" - Ştiri de Actualitate!
  2. Accident GRAV cu o FAMILIE de ROMÂNI, în Austria! Tatăl a murit pe loc, mama şi fetiţa lor sunt în comă într-un spital din Viena - Ştiri de Actualitate!
  3. Trupul fără viaţă al Cristinei Marin, tânăra UCISĂ în LEPE, va fi adus în România, pentru înmormântare - Ştiri de Actualitate!
  4. Trupul fără viaţă al Cristinei Marin, tânăra UCISĂ în LEPE, va fi adus în România, pentru înmormântare - Tara mea Romania

Comments are closed.