Zi tragică pentru românii din Italia. Un tânăr de 18 ani a fost călcat de un tren regional, iar alţi doi români s-au sinucis

Începutul de săptămână a fost unul nefast pentru trei români din Italia. Ieri, 9 iulie, un tânăr român în vârstă de 18 ani, cu inițialele F.C., a fost ucis de trenul regional care face legătura între Genova și Ventimiglia (Liguria). Cumplitul accident s-a produs în zona Nervia, în jurul orei 8:00, dimineața. Ca un făcut, tot ieri, alți doi tineri, de 31 și respectiv 37 de ani s-au sinucis, scriu cei de la rotalianul.com

Cercetările în privinţa accidentului feroviar sunt încă în curs de cercetare şi nu se cunosc încă motivele pentru care conaționalul nostru se afla în apropierea șinelor de cale ferată.

Brigada de pompieri și personalul medical de la 118 au intervenit la fața locului, dar nu a mai fost nimic de făcut pentru tânărul român care și-a pierdut pe loc viața, informează imperiapost.it.

Un român fără adăpost a fost bătut până la moarte cu un baston de către un conațional

Un bărbat de origine română, fără adăpost, a fost ucis de către un alt român cu mai multe lovituri de baston în noaptea de 8 spre 9 iulie, la Roma, într-o zonă centrală a capitalei, în fața Ministerului Educației, cartierul Trastevere.

Trecătorii au semnalat la 112 faptul că doi bărbați erau implicați într-o bătaie, dar când forțele de ordine au sosit la locul semnalat, pentru unul dintre ei nu mai era nimic de făcut. Personalul medical de pe ambulanță nu a putut decât să constate decesul acestuia.

Celălalt bărbat român implicat în litigiu, a fost găsit rănit, la câțiva metri depărtare. A fost transportat de urgență la spital, informează cotidianul Il Giornale.

Un alt tânăr român în vârstă de 31 de ani, a murit după ce a căzut de pe balconul casei sale.

Și-a pierdut viața după un zbor de câțiva metri de la balconul propriei locuințe, un tânăr român de 31 de ani, rezident la Avezzano, în provincia Aquila din Abruzzo. Incidentul ar fi avut loc în primele ore ale dimineții de astăzi, 9 iulie.

Alarma a fost dată de locatarii blocului din via Saragat, care au văzut la un moment dat corpul conaționalului nostru zăcând la pământ. Au cerut imediat ajutor la 118 dar pentru bărbatul român nu s-a mai putut face nimic, a murit în urma impactului cu solul.

Bărbat român de 37 de ani găsit spânzurat într-o magazie

Despre un alt bărbat român, în vârstă de 37 de ani, care a fost găsit spânzurat într-o magazie din via Piave, la Roccasecca (Lazio).

Autoritățile, după primele rezultate ale anchetei în curs, declară că românul era rezident de mai mult timp în localitatea San Tommaso, unde efectua munci casnice iar prima ipoteză a morții sale este sinuciderea.

Sursă FOTO. Autor articol: Daniela Stoica, Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din Italia, pe portalul rotalianul.com