VIDEO – Doi bărbați și o femeie au murit pe loc, într-un accident foarte grav la ieșirea din Lețcani, spre Podul Iloaiei

Accidentul s-a întâmplat ieri la ieșirea din Lețcani spre Podul Iloaiei. În urma impactului devastator au decedat trei persoane din judeţul Neamţ.

Un autoturism Ford Focus, cu numere de Neamț, în care se aflau cele trei persoane a depășit pe linie continuă, a intrat pe contrasens, a izbit un Mercedes, apoi a intrat frontal într-un Audi, după care s-a făcut bucăți și s-a răsturnat. Motorul a sărit la o distanță de 20 de metri.

Doi bărbaţi şi o femeie au murit pe loc. Alte trei persoane au fost rănite, informează ziaruldeiași.ro Din spusele martorilor aflaţi la faţa locului, autoturismul Ford ar fi derapat pe carosabilul umed și ar fi intrat pe contrasens.

Femeia care a murit în accident avea 35 de ani și era din comuna Bodești. Bărbatul care conducea autoturismul avea 66 de ani și era din Piatra Neamț. Celălalt bărbat mort nu a fost identificat.

loading...

Sursă VIDEO: ZiaruldeIasi, Sursă FOTO: Ziarul de Iași. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul ziaruldeiași.ro