ŞOCANT! Se pregătea de absolvire, dar a murit după ce s-a înfipt cu maşina într-un copac. Era elev al Şcolii de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Aeriene „Traian Vuia” de la Boboc

Tragedia s-a întâmplat ieri în apropierea unităţii militare de la Boboc, judeţul Buzău. O mașină cu patru militari s-a izbit într-un copac. Şoferul, un tânăr de 32 de ani, a murit în ciuda eforturilor medicilor.

Din primele informaţii luate de la faţa locului, patru tineri se aflau într-un autoturism, iar în apropierea unităţii militare de la Boboc, şoferul ar fi pierdut controlul volanului şi maşina a intrat într-un copac, scriu cei de la observator.tv citând News.ro şi reporterbuzoian.ro

În urma impactul puternic, toţi ceilalţi supravieţuitori ai accidentului care au în jur de 30 de ani, au fost grav răniţi.

Şoferul maşinii, în vârstă de 32 de ani, elev al Şcolii de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Aeriene „Traian Vuia” de la Boboc, a murit la Spitalul Judeţean Buzău, unde, în pofida tuturor încercărilor medicilor, nu a mai putut fi salvat.

Un elicopter SMURD care a aterizat la mică distanţă de locul accidentului a preluat unul dintre răniţi, în timp ce ceilalţi doi tineri au primit îngrijiri medicale la Spitalul Judeţean Buzău. Toate victimele sunt în stare gravă.

Sursa VIDEO:Reporter Buzoian Cititi mai multe informatii interesante pe portalul observator.tv