Accident GRAV cu doi fraţi români în Italia! Francisc Păuleț de 36 de ani și-a pierdut viața, iar fratele său de 27 de ani este grav rănit

Ieri, a fost înregistrat un grav accident de muncă în Sicilia, provincia Trapani, la Castellammare del Golfo, unde un muncitor român a murit zdrobit de o macara, iar fratele său se află la spital în condiții grave, scriu cei de la rotalianul.com citând Repubblica.

Francisc Păuleț, de 36 de ani, și-a pierdut viața, iar fratele său în vârstă de 27, a fost transportat cu elicopterul, în condiții grave, la spitalul Civico din Palermo.

Faptele care au dus la producerea accidentului sunt examinate de carabinierii care au intervenit imediat la fața locului.

Conform unei prime reconstituiri, brațul macaralei a cedat instantaneu ucigându-l pe loc pe Francisc Păuleț și rănindu-l grav pe fratele său. Cei doi lucrau împreună astăzi în zona Fraginesi la anumite lucrări private de construcții.

Sursa FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din Italia, pe portalul rotalianul.com

2 Trackbacks & Pingbacks

  1. ACCIDENT GRAV! Un tânăr de 22 de ani a MURIT pe loc, iar alţi trei sunt în stare gravă, după ce maşina s-a răsturnat şi a rupt un stâlp - Ştiri de Actualitate!
  2. ITALIA - Avea 40 de ani şi a murit într-un accident de motocicletă. Organele lui vor salva 6 vieţi. În urma sa plânge soția și o fiică de numai 4 anișori - Ştiri de Actualitate!

Comments are closed.