ATENŢIE! Nu o să mai aveţi frică de moarte niciodată, dacă cunoaşteţi cele 9 secrete ale morţii.

Moartea este poarta vietii. Corpul nu-i decat un vesmant organic al spiritului, el trece, se schimba; se dezagrega, dar spiritul continua sa existe, scriu cei de la almeea.ro

Dupa ansamblul faptelor observate, atat de numeroase, de precise, de concordante, se pot trage urmatoarele concluzii cu privire la moarte:

1) Fiintele umane decedate mai exista inca si dupa descompunerea, disparitia organismului material.

2) Ele sunt alcatuite din substante invizibile, intangibile, pe care ochii nostri nu le percep, mainile noastre nu le pot atinge, simturile noastre nu le pot distinge in conditiile obisnuite.

3) In general, mortii nu se manifesta. Modul lor de existenta este cu totul diferit de al nostru. Dar ei actioneaza uneori asupra spiritului nostru si, in anumite circumstante, pot dovedi supravietuirea lor.

loading...

4) Actionand asupra spiritului nostru si prin aceasta asupra creierului nostru, ei sunt vazuti si perceputi de noi sub anumite forme; ii vedem asa cum i-am cunoscut, cu vesmintele lor, cu alura lor, cu personalitatea lor. Ochiul nostru interior este cel care ii vede. Este o perceptie de la suflet la suflet.

5) Acestea nu sunt halucinatii, viziuni imaginare. Sunt realitati. Fiinta inivizibila devine vizibila.